Frågor & svar

När man ska sälja olika saker för att tjäna ihop pengar till tex klassresan, laget, studenten eller föreningen finns det mängder av produkter att välja på. Olivprinsen har specialiserat sig på olivolja. Vår olivolja är en unik olivolja av högsta kvalitet. Här nedan nämner vi svar på frågor som kanske dyker upp när ni ska ta ert beslut om vad ni vill sälja. Om ni ändå inte hittar svar på era frågor så tveka inte att kontakta oss.

Vilka produkter är det vi kan sälja?

Klassförsäljning med Merula olivolja
Merula olivolja, en olivolja i världsklass.

Vår olivolja heter Merula och är en exklusiv spansk extra Jungfruolivolja från anrika familjen Álvarez i Extremadura. Den är prisbelönt och har vunnit flera stor utmärkelser i tävlingar genom åren. Senaste utmärkelsen GOLD Award i 2022 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition).

NYIOOC är världens största och mest omtalade kvalitetstävling för extra jungfruolivoljor. De allra bästa extra jungfruoljorna i världen tävlar i tävlingen som bedöms av experter.

Merula är en olivolja i världsklass!

Hur mycket pengar tjänar vi?

För att tjäna ihop pengar till klassen eller laget är försäljning av olivolja ett trevligt och bra sätt. Ni säljer olivoljan för 179 kr och tjänar då 60 kr per såld flaska.

Hur beställer man?

Läraren, lagledaren eller en förälder mailar enklast oss på info@olivprinsen.se. Vi kontaktar alltid er för att bekräfta ordern. Det går också bra att ringa in beställningen på 0761-367291.

Hur säljer vi olivoljan?

Här kan ni få många tips på hur ni kan sälja olivoljan och lyckas med er klassförsäljning.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.