Att tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan

Det finns två olika sätt att sälja på:

Alt 1. Ni säljer med beställningslistor. Se steg 1-3 nedan.

Försäljning 1

Beställ säljmaterial

Till att börja med utser ni en kontaktperson som är 18 år eller äldre. Därefter beställer ni vårt fina säljmaterial som innehåller både säljbroschyrer och bildmaterial.

Försäljning 2

Ta upp beställningar

Ni kan sälja vår prisbelönta och mycket omtycka olivolja på många olika sätt. Till att börja med kan ni berätta för släktingar och bekanta. Därefter kan ni knacka på hos grannar eller andra hushåll i området. Ni kan dela via sociala medier och även låta föräldrarna ta med säljbroschyren till sina arbetsplatser. Det finns mängder av försäljningssätt, hitta gärna på egna, det är bara fantasin som sätter gränser!

Försäljning 3

Leverera och ta betalt

När ni känner att ni är klara med försäljningen sammanställer ni hur många flaskor ni sålt och mailar er order till oss. Vi skickar er beställning fraktfritt. Därefter levererar ni olivoljan till era kunder och tar betalt. Vi mailar er en faktura, ni behåller er vinst och vi avslutar er försäljning.

Alt 2. Ni har med er olivoljan direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi olivoljan och säljmaterialet fraktfritt till vald leveransadress och din skolklass, ditt lag eller din förening kan starta försäljningen. Ni får samtidigt en faktura som ni betalar inom 40 dagar.

Vårt säljmaterial

Bra säljmaterial gör försäljningen lätt och rolig. Vi har tagit fram en fin broschyr som ni har med er när ni säljer. Dessutom har vi bra material som ni kan dela i era sociala medier för att på ett enkelt och smidigt sätt marknadsföra att ni säljer olivolja.


Så mycket tjänar ni till klasskassan eller lagkassan:

Tjäna pengar till klasskassan
Sälj Merula olivolja och tjäna pengar till klasskassan och lagkassan.

Merula olivolja 500 ml

Ni säljer olivoljan för 199 kr per flaska och tjänar 65 kr/flaska. Säljer ni fler än 300 flaskor tjänar ni hela 70 kr per flaska, från första sålda flaskan.

Räkneexempel

Ni är 32 personer i klassen eller föreningen. Alla säljer 12 st flaskor var.
Ni tjänar 26 880 kr till klasskassan eller lagkassan.Välkomna att på ett trevligt och enkelt sätt tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan tillsammans med Olivprinsen!

Beställ information eller starta en försäljning >>