Tjäna pengar till föreningen

Planerar föreningen att åka iväg på en resa, en cup eller kanske ett träningsläger. Letar ni efter ett bra och roligt alternativ till er föreningsförsäljning. Då är Olivprinsen ett bra alternativ för er. Olivprinsen hjälper föreningar att tjäna pengar genom att sälja prisbelönt olivolja.

Välkomna att genomföra er föreningsförsäljning genom att sälja vår lättsålda olivolja!

Förening som tjänar pengar genom att sälja olivolja
Tjäna pengar till föreningen

Så fungerar föreningsförsäljning

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Sälj med beställningslistor

Till att börja med kontaktar ni oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mailar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Vi mailar er en faktura, ni behåller er vinst och vi avslutar er försäljning.

Alt 2. Ni har med er olivoljan direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi olivoljan och säljmaterial till vald leveransadress och din klass kan starta försäljningen. Ni får samtidigt en faktura som ni betalar inom 40 dagar.

Vårt säljmaterial

Bra säljmaterial gör försäljningen lätt och rolig. Vi har tagit fram en fin broschyr som ni har med er när ni säljer. Dessutom har vi bra material som ni kan dela i era sociala medier för att på ett enkelt och smidigt sätt marknadsföra att ni säljer olivolja.

Så mycket pengar tjänar föreningen

Försäljning olivolja föreningar
Sälj Merula olivolja med föreningen

Läs gärna mer om olivoljan under produktinfo. Ni säljer olivoljan för 179 kr/flaska och tjänar då 60 kr per flaska till föreningen.

Räkneexempel

Om ni är 48 personer i föreningen och alla säljer 10 st flaskor med olivolja var tjänar föreningen 28 800:-