Tjäna pengar till föreningen

Planerar föreningen att åka iväg på en resa, en cup eller kanske ett träningsläger. Letar ni samtidigt efter ett bra och roligt alternativ till er föreningsförsäljning. Då är Olivprinsen ett bra alternativ för er. Olivprinsen hjälper föreningar att tjäna pengar genom att sälja prisbelönt olivolja.

Välkomna att genomföra er föreningsförsäljning genom att sälja vår lättsålda olivolja!

Förening som tjänar pengar genom att sälja olivolja
Tjäna pengar till föreningen

Så fungerar föreningsförsäljning

Välj att ha med er olivoljan direkt när ni säljer eller ta upp era beställningar med vår fina säljbroschyr. Läs mer om de olika möjligheterna att sälja med föreningen.

Läs mer om hur en försäljning fungerar >>

Så mycket pengar tjänar föreningen

Tjäna pengar till föreningen
Sälj Merula olivolja med föreningen

Merula som vår olivolja heter kommer i en fint designad flaska som innehåller 500 ml. Läs gärna mer om den under produktinfo. Ni säljer flaskan för 199 kr och tjänar 65 kr per flaska. Säljer ni fler än 300 flaskor tjänar ni hela 70 kr per flaska, från första sålda flaskan.

Produktinfo >>

Exempel på vad ni tjänar

Om ni är 48 personer i föreningen och alla säljer 10 st flaskor med olivolja var tjänar föreningen 33 600:-


Beställ information eller starta en försäljning >>

Vad säger andra föreningar som sålt vår olivolja?

Nacka Gymnastikförening Lag F3 Rosett tjänade 10 800 kr

Vi valde Olivprinsen för de gav oss ett mycket trevligt bemötande. Försäljningen har gått väldigt bra och fler har utryckt ”vilken fantastisk produkt”. Samarbetet med Olivprinsen har varit superbra.

Vi skulle rekommendera andra föreningar och skolklasser att sälja denna fina olivolja!

/ Loreana, försäljningsansvarig Nacka Gymnastikförening Lag F3 Rosett


Föreningsförsäljning en viktig del av verksamheten

Att tjäna pengar till en förening är både sammansvetsande och samtidigt en viktig del av att stödja dess verksamhet och initiativ. För det första kan många föreningar kan ha begränsade intäkter och för det andra är det ofta många saker som kostar mycket. För att snabbt och enkelt få in mer pengar brukar de vara vanligt att man så småningom arrangerar en föreningsförsäljning. Då kan medlemmarna tex få sälja något och på så vis får föreningen in mer pengar till framtida utgifter.