Tjäna pengar till föreningen

Planerar föreningen att åka iväg på en resa, en cup eller kanske ett träningsläger. Letar ni samtidigt efter ett bra och roligt alternativ till er föreningsförsäljning. Då är Olivprinsen ett bra alternativ för er. Olivprinsen hjälper föreningar att tjäna pengar genom att sälja prisbelönt olivolja.

Välkomna att genomföra er föreningsförsäljning genom att sälja vår lättsålda olivolja!

Förening som tjänar pengar genom att sälja olivolja
Tjäna pengar till föreningen

Så fungerar föreningsförsäljning

Välj att ha med er olivoljan direkt när ni säljer eller ta upp era beställningar med vår fina säljbroschyr. Läs mer om de olika möjligheterna att sälja med föreningen.

Läs mer om hur en försäljning fungerar >>

Så mycket pengar tjänar föreningen

Försäljning olivolja föreningar
Sälj Merula olivolja med föreningen

Merula som vår olivolja heter kommer i en fint designad flaska som innehåller 500 ml. Läs gärna mer om den under produktinfo.

Produktinfo >>

Exempel på vad ni tjänar

Om ni är 48 personer i föreningen och alla säljer 10 st flaskor med olivolja var tjänar föreningen 28 800:-


Beställ information eller starta en försäljning >>

Föreningsförsäljning en viktig del av verksamheten

Att tjäna pengar till en förening är både sammansvetsande och samtidigt en viktig del av att stödja dess verksamhet och initiativ. För det första kan många föreningar kan ha begränsade intäkter och för det andra är det ofta många saker som kostar mycket. För att snabbt och enkelt få in mer pengar brukar de vara vanligt att man så småningom arrangerar en föreningsförsäljning. Då kan medlemmarna tex få sälja något och på så vis får föreningen in mer pengar till framtida utgifter.