Tjäna pengar till klassen

Börjar det snart bli dags för att planera en klassresa eller något annat spännande äventyr med klassen. Behöver ni kanske därför samla ihop mer pengar till klasskassan. Då kan kanske Olivprinsen vara ett bra alternativ för er. Olivprinsen hjälper er att tjäna pengar till klassen genom att sälja olivolja. Olivolja är till att börja med en bra produkt att sälja, något som alla använder. Vår olivolja har dessutom vunnit flera internationella priser. Senaste utmärkelsen GOLD Award i 2022 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Det är en utsökt olivolja som håller absolut högsta kvalitet. En perfekt smakhöjare i sitt egna kök eller varför inte ha med sig en flaska som present när man ska på middag. Detta gör att försäljningen går lätt och klassen tjänar snabbt mycket pengar till klassresan.

Skolklass som tjänar pengar till klassresan
Tjäna pengar till klassen.

Starta en försäljning och tjäna pengar till klassresan

Sälj med beställningslistor

Till att börja med kontaktar ni oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mejlar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Till sist avslutar vi er försäljning och ni behåller er vinst.

Detta är ett enkelt och tryggt sätt att tjäna pengar till klassen.

Vårt säljmaterial

För att lyckats med försäljningen och för att det ska vara roligt att sälja så behövs bra säljmaterial. Vi har tagit fram en fin broschyr som ni har med er när ni säljer. Dessutom har vi bra material som ni kan dela i era sociala medier för att på ett enkelt och smidigt sätt marknadsföra att ni säljer olivolja.

Så mycket pengar tjänar ni till klasskassan

Sälja olivolja med klassen
Sälj Merula olivolja med klassen

Läs gärna mer om olivoljan under produktinfo. Ni säljer olivoljan för 179 kr/flaska och tjänar 60 kr per flaska till klassen.

Räkneexempel

Om ni är 32 personer i klassen och alla säljer 10 st flaskor var tjänar klassen 19 200:- 

Hur säljer ni olivoljan?

Här kan ni få många tips på hur ni kan sälja olivoljan och lyckas med er klassförsäljning.