Tjäna pengar till klassen

Börjar det snart bli dags för att planera en klassresa eller något annat spännande äventyr med klassen. Behöver ni kanske därför samla ihop mer pengar till klasskassan. Då är Olivprinsen ett bra alternativ för er. Olivprinsen hjälper er att tjäna pengar till klassen genom att sälja olivolja. Olivolja är till att börja med en trevlig produkt att sälja, något som alla använder. Vår olivolja har dessutom vunnit flera internationella priser. Senaste utmärkelsen GOLD Award i 2022 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Det är en utsökt olivolja som håller absolut högsta kvalitet. En perfekt smakhöjare i sitt eget kök eller varför inte ha med sig en flaska som present när man ska på middag. Detta gör att försäljningen går lätt och klassen tjänar snabbt mycket pengar till klassresan.

Skolklass som tjänar pengar till klassresan
Tjäna pengar till klassen.

Starta en försäljning och tjäna pengar till klassresan

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Sälj med beställningslistor

Till att börja med kontaktar ni oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mailar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Vi mailar er en faktura, ni behåller er vinst och vi avslutar er försäljning.

Alt 2. Ni har med er olivoljan direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi olivoljan och säljmaterial till vald leveransadress och din klass kan starta försäljningen. Ni får samtidigt en faktura som ni betalar inom 40 dagar.

Vårt säljmaterial

Bra säljmaterial gör försäljningen lätt och rolig. Vi har tagit fram en fin broschyr som ni har med er när ni säljer. Dessutom har vi bra material som ni kan dela i era sociala medier för att på ett enkelt och smidigt sätt marknadsföra att ni säljer olivolja.

Så mycket pengar kan ni tjäna till klasskassan

Sälja olivolja med klassen
Sälj Merula olivolja med klassen

Läs gärna mer om olivoljan under produktinfo. Ni säljer olivoljan för 179 kr/flaska och tjänar 60 kr per flaska till klassen.

Räkneexempel

Om ni är 32 personer i klassen och alla säljer 10 st flaskor var tjänar klassen 19 200:- 

Hur säljer klassen olivoljan?

Här kan ni få många tips på hur ni kan sälja olivoljan och lyckas med er klassförsäljning.