Tjäna pengar till klassen med en lyckad klassförsäljning

Börjar det snart bli dags för att planera en klassresa eller något annat spännande äventyr med klassen. Behöver ni kanske därför samla ihop mer pengar till klasskassan. Då är Olivprinsen ett bra alternativ för er. Olivprinsen hjälper er att tjäna pengar till klassen genom att sälja olivolja. Olivolja är till att börja med en trevlig produkt att sälja, något som alla använder. Vår olivolja har dessutom vunnit flera internationella priser. Senaste utmärkelsen GOLD Award i 2023 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Det är en utsökt olivolja som håller absolut högsta kvalitet. En perfekt smakhöjare i sitt eget kök eller varför inte ha med sig en flaska som present när man ska på middag. Detta gör att försäljningen går lätt och klassen tjänar snabbt mycket pengar till klassresan.

Starta en försäljning tillsammans Olivprinsen och tjäna pengar till klassen!

Skolklass som tjänar pengar till klassresan
Tjäna pengar till klassen.

Starta en klassförsäljning och tjäna pengar till klassresan

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Sälj med beställningslistor

Till att börja med kontaktar ni oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mailar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Vi mailar er en faktura, ni behåller er vinst och vi avslutar er försäljning.

Alt 2. Ni har med er olivoljan direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi olivoljan och säljmaterial till vald leveransadress och din klass kan starta försäljningen. Ni får samtidigt en faktura som ni betalar inom 40 dagar.

Läs mer om hur en försäljning fungerar >>

Så mycket pengar kan ni tjäna till klassen

Tjäna pengar till klassen
Sälj Merula olivolja med klassen

Läs gärna mer om olivoljan under produktinfo. Ni säljer olivoljan för 199 kr/flaska och tjänar 65 kr per flaska till klassen. Säljer ni fler än 300 flaskor tjänar ni hela 70 kr per flaska, från första sålda flaskan.

Räkneexempel

Om ni är 32 personer i klassen och alla säljer 10 st flaskor var tjänar klassen 22 400:- 


Beställ information eller starta en försäljning >>

Hur säljer klassen olivoljan?

Här kan ni få många tips på hur ni kan sälja olivoljan och lyckas med er klassförsäljning.

Tips klassförsäljning>>


Vad säger andra skolklasser som sålt vår olivolja?

Näsbyparkskolan Klass 5B tjänade 8 820 kr

När vi hittade Olivprinsen så tyckte vi att dem gav ett bra och proffsigt intryck. Målet med försäljningen var att tjäna ihop pengar till en skolresa. Allting har fungerat väldigt bra. Olivoljan har varit en bra och lättsåld produkt. Olivprinsen har ett fint säljmaterial som har gjort att försäljningen har gått enkelt och smidigt. Samarbetet med Olivprinsen har varit mycket bra, de har snabb och trevlig service.

Vi rekommenderar andra skolklasser och lag att kontakta Olivprinsen om de behöver tjäna mer pengar till klasskassan eller lagkassan.

/ Elisabet, försäljningsansvarig Klass 5B


Vår vision: Hjälpa skolklasser att enkelt tjäna pengar till klassen

Många skolklasser planerar att åka iväg på en klassresa tillsammans. Ibland är det en mindre utflykt och aktivitet men ofta är drömmen ett större äventyr med resa och övernattning. För att ha råd med resan och för att alla i klassen ska kunna åka med brukar man hitta på olika sätt att tjäna ihop pengar till klassen. Att tillsammans jobba för att samla ihop pengar till resan kan både vara roligt och förstärka sammanhållningen i klassen. Olika exempel på aktiviteter att göra kan vara att anordna ett disco eller kanske baka och sälja. En del skolklasser ordnar med loppis men det vanligaste är att klassen säljer något.

Försäljning med klassen

Det finns mängder av produkter att välja på när man ska sälja något. Här vill Olivprinsen vara det självklara valet. Vi erbjuder ett enkelt och tryggt sätt att tjäna pengar till klasskassan och klassresan. Olivolja är en mycket omtyckt och lättsåld produkt och vår olivolja är dessutom prisbelönt och prisvärd. När man genomför en klassförsäljning med oss kommer man att få en personlig kontakt som hjälper till hela vägen från start till mål. Man kan sälja olivoljan på två sätt, antingen genom direktförsäljning eller genom att sälja med säljfoldrar. Våra säljfoldrar är fint designade och gör det lätt för kunden att se och läsa om produkten innan de bestämmer sig för att köpa något.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur ett samarbete med oss skulle fungera. Så kan ni på ett enkelt och roligt sätt tjäna pengar till klassen.