Referenser

Vi har haft glädjen att få samarbeta med mängder av skolklasser, lag, och föreningar. Alla har haft behov av att fylla på klasskassan eller lagkassan. Vi har hjälpt dem med försäljning till studenten, skolresor, cuper, träningsläger, föreningsresor mm. Det som är återkommande är att de är mycket nöjda med samarbetet med oss och rekommenderar oss till andra.
Det känns naturligtvis väldigt roligt eftersom vi sätter stor fokus på att ha nöjda kunder!

Här nämns några av alla som sålt vår fina olivolja!

Nacka GF F13 Lila tjänade 20 020 kr

Vi hittade Olivprinsen då vi googlade på ”försäljning av olivolja”. De hade flera olika försäljningsmöjligheter vilket vi tyckte var bra. Försäljningen har gått över förväntan, vi är så nöjda! Alla i gruppen har nått säljmålet och mer därtill. Det har varit en mycket lättsåld produkt! Samarbeten med Olivprinsen har varit väldigt smidigt. De svarar snabbt både i telefon och på mail.

Vi kommer absolut att rekommendera Olivprinsen till andra och kommer säkert att själva sälja tillsammans med dem igen. De har en lättsåld produkt, är trevliga att jobba med och levererade olivoljan snabbt!

/ Eva, förälder Nacka GF F13 Lila


Nykvarns Fotbollsklubb P14 tjänade 14 040 kr

Vi hittade Olivprinsen när vi Googlade. Samarbetet har varit väldigt bra. Försäljningen har gått bra och målet var att tjäna ihop en summa för framtida cuper för fotbollslaget.

Vi rekommenderar andra klubblag och föreningar att sälja tillsammans med Olivprinsen för att tjäna ihop pengar till lagkassan.

/ Jenny, försäljningsansvarig Nykvarns Fotbollsklubb P14


Värmdö IF P10 tjänade 11 520 kr

Vi hittade Olivprinsen då vi sökte på nätet. Vi valde att samarbete med dem då de hade bra priser och hög förtjänst. Målet för laget var att tjäna pengar till lagkassan och framtida cuper. Olivoljan har varit en bra produkt att sälja och samarbetet med Olivprinsen har fungerat jättebra. Vi fick snabba svar och snabb leverans.

Vi rekommenderar Olivprinsen till andra lag och skolklasser som vill tjäna pengar, de har en bra och prisvärd produkt.

/Erika, försäljningsansvarig Värmdö IF P10


Sigtuna Fotboll F09 tjänade 8 940 kr

Vi hittade Olivprinsen och såg att de gav bra avkastning på försäljningen. Försäljningen har varit väldigt enkel. Det är en mycket bra produkt och många tyckte att olivoljan var väldigt god. Målet med försäljningen har varit att tjejerna skulle samla pengar för att kunna åka på cuper. Samarbetet med Olivprinsen har fungerat mycket bra och varit enkelt. Deras olivolja är en riktigt bra och lättsåld produkt.

Vi rekommenderar Olivprinsen till andra lag och föreningar som behöver tjäna ihop mer pengar. De är lätta att samarbeta med och har en väldigt bra produkt.

/ Jenny, försäljningsansvarig Sigtuna Fotboll F09


Näsbyparkskolan Klass 5B tjänade 8 820 kr

När vi hittade Olivprinsen så tyckte vi att dem gav ett bra och proffsigt intryck. Målet med försäljningen var att tjäna ihop pengar till en skolresa. Allting har fungerat väldigt bra. Olivoljan har varit en bra och lättsåld produkt. Olivprinsen har ett fint säljmaterial som har gjort att försäljningen har gått enkelt och smidigt. Samarbetet med Olivprinsen har varit mycket bra, de har snabb och trevlig service.

Vi rekommenderar andra skolklasser och lag att kontakta Olivprinsen om de behöver tjäna mer pengar till klasskassan eller lagkassan.

/ Elisabet, försäljningsansvarig Klass 5B


Nacka Gymnastikförening Lag F3 Rosett tjänade 10 800 kr

Vi valde Olivprinsen för de gav oss ett mycket trevligt bemötande. Försäljningen har gått väldigt bra och fler har utryckt ”vilken fantastisk produkt”. Samarbetet med Olivprinsen har varit superbra.

Vi skulle rekommendera andra föreningar och skolklasser att sälja denna fina olivolja!

/ Loreana, försäljningsansvarig Nacka Gymnastikförening Lag F3 Rosett