Tjäna pengar till laget

Planerar kanske ditt lag att åka på ett träningsläger eller en cup. Behöver ni få ihop mer pengar till lagkassan. Då kan kanske Olivprinsen vara ett bra alternativ. Olivprinsen hjälper er att tjäna pengar till laget genom att sälja olivolja. Vår olivolja är en exklusiv spansk Extra Jungfruolivolja från anrika familjen Álvarez i Extremadura. Olivoljan passar till all matlagning – sallader, fisk, marinader, grönsaker, bakning och desserter. Den är dessutom prisbelönt och fick bla utmärkelsen GOLD Award i 2022 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Detta gör att försäljningen går lätt och laget tjänar snabbt mycket pengar till lagkassan.

Välkomna att göra er lagförsäljning genom att sälja vår lättsålda olivolja!

Många lag tjänar pengar genom försäljning av olivolja
Tjäna pengar till laget

Så fungerar det

Ni säljer med beställningslistor

Börja med att kontakta oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter säljer ni med hjälp av säljbroschyrerna och säljmaterial för sociala medier. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mejlar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Till sist avslutar vi er försäljning och ni behåller er vinst.

Så mycket pengar tjänar ni till lagkassan!

Sälja med laget
Sälj Merula olivolja med laget

Olivoljan är av märket Merula och innehåller 500 ml. Läs mer om produkten under produktinfo. Ni säljer olivoljan för 179 kr och tjänar då 60 kr per flaska till laget.

Räkneexempel

Om ni är 25 personer i laget och alla säljer 8 st flaskor var tjänar laget 12 000 kr.

Hur säljer ni olivoljan?

Här kan ni få många tips på hur ni kan sälja olivoljan och lyckas med er klassförsäljning.