Tjäna pengar till laget

Planerar kanske ditt lag att åka på ett träningsläger eller en cup och behöver därför mer pengar till lagkassan. Då ska ni kontakta oss! Tillsammans med Olivprinsen kan ni tjäna pengar till laget genom att sälja olivolja. Vår olivolja är för det första en mycket omtyckt och lättsåld exklusiv spansk Jungfruolivolja. Den är lyxig med utsökt smak av högsta kvalitet som passar till det mesta i köket. Den är dessutom prisbelönt och fick bla utmärkelsen GOLD Award i 2023 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Detta gör sammanfattningsvis att försäljningen går lätt och laget tjänar snabbt mycket pengar till lagkassan.

Välkomna att göra er lagförsäljning genom att sälja vår lättsålda olivolja!

Beställ information eller starta en försäljning >>

Många lag tjänar pengar genom försäljning av olivolja
Tjäna pengar till laget

Så fungerar det att göra en försäljning med laget

Det finns olika sätta att sälja på. Om ni vill kan ni beställa och ha med er olivoljan direkt när ni säljer. Ni kan också sälja med säljbroschyer och ta upp beställningar.

Läs mer om hur en försäljning fungerar >>

Så mycket pengar tjänar ni till lagkassan!

Tjäna pengar till laget
Sälj Merula olivolja med laget

Vår olivolja heter Merula. Den fint designade flaskan innehåller 500 ml. Ni säljer olivoljan för 199 kr och tjänar då 65 kr per flaska till laget. Säljer ni fler än 300 flaskor tjänar ni hela 70 kr per flaska, från första sålda flaskan. Läs mer om olivoljan under produktinfo.

Exempel

Ni är 25 personer i laget och alla säljer 8 st flaskor var. Laget tjänar 13 000 kr.


Beställ information eller starta en försäljning >>

Vad säger andra lag som sålt vår olivolja?

Nykvarns Fotbollsklubb P14 tjänade 14 040 kr

Vi hittade Olivprinsen när vi Googlade. Samarbetet har varit väldigt bra. Försäljningen har gått bra och målet var att tjäna ihop en summa för framtida cuper för fotbollslaget.

Vi rekommenderar andra klubblag och föreningar att sälja tillsammans med Olivprinsen för att tjäna ihop pengar till lagkassan.

/ Jenny, försäljningsansvarig Nykvarns Fotbollsklubb P14


Vår vision: Hjälpa lag med en lyckad lagförsäljning

Idrott eller annan typ av föreningsliv är något de flesta av oss kommer i kontakt med under vår uppväxt. Det är viktigt på många sätt. Det skapar sammanhållning, tillhörighet och gemenskap och ger oss vänner för livet. Idrott och träning är också viktigt för hälsan. Det gör oss friska, starka och stresståliga.

Många lag åker på träningsläger och cuper. Det skapar oförglömliga minnen för barnen och stärker lagsammanhållningen. Men att resa och övernatta kostar mycket pengar. För att föräldrarna inte ska behöva betala och för att alla ska få möjligheten att åka med brukar laget göra en lagförsäljning för att tjäna ihop pengar till laget. Det kan både vara roligt och utvecklande att sälja saker. Barnen lär sig att ta eget ansvar och att själva bidra med sin förtjänst till den gemensamma lagkassan. Med Olivprinsen får laget en trygg och lyckad försäljning. Ni säljer vår lättsålda, prisbelönta och prisvärd olivolja. Alla lag får en personlig kontakt som hjälper er igenom hela försäljningen.