Tjäna pengar till laget

Planerar kanske ditt lag att åka på ett träningsläger eller en cup. Behöver ni få ihop mer pengar till lagkassan. Då ska ni kontakta oss! Olivprinsen hjälper er att tjäna pengar till laget genom att sälja olivolja. Vår olivolja är en exklusiv spansk Extra Jungfruolivolja från anrika familjen Álvarez i Extremadura. Det är en lyxig olivolja med utsökt smak av högsta kvalitet som passar till det mesta i köket. Den är dessutom prisbelönt och fick bla utmärkelsen GOLD Award i 2022 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Detta gör att försäljningen går lätt och laget tjänar snabbt mycket pengar till lagkassan.

Välkomna att göra er lagförsäljning genom att sälja vår lättsålda olivolja!

Många lag tjänar pengar genom försäljning av olivolja
Tjäna pengar till laget

Så fungerar det att tjäna pengar till laget

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Sälj med beställningslistor

Till att börja med kontaktar ni oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mailar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Vi mailar er en faktura, ni behåller er vinst och vi avslutar er försäljning.

Alt 2. Ni har med er olivoljan direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi olivoljan och säljmaterial till vald leveransadress och din klass kan starta försäljningen. Ni får samtidigt en faktura som ni betalar inom 40 dagar.

Vårt säljmaterial

Bra säljmaterial gör försäljningen lätt och rolig. Vi har tagit fram en fin broschyr som ni har med er när ni säljer. Dessutom har vi bra material som ni kan dela i era sociala medier för att på ett enkelt och smidigt sätt marknadsföra att ni säljer olivolja.

Så mycket pengar tjänar ni till lagkassan!

Sälja med laget
Sälj Merula olivolja med laget

Olivoljan är av märket Merula och innehåller 500 ml. Läs mer om produkten under produktinfo. Ni säljer olivoljan för 179 kr och tjänar då 60 kr per flaska till laget.

Räkneexempel

Om ni är 25 personer i laget och alla säljer 8 st flaskor var tjänar laget 12 000 kr.