Säljtips för klassförsäljning!

Gör er klassförsäljning med olivprinsen och tjäna enkelt ihop pengar till klassresor, cuper, träningsläger eller era andra gemensamma aktiviteter. För att försäljningen ska gå enkelt och bra föreslår vi att ni använder er av en kombination av nedanstående förslag. Kontakta oss idag och starta er klassförsäljning. Vi skickar vårt fina säljmaterial till er inom ett par dagar så ni snabbt kan komma igång att sälja. Här kan ni läsa mer om hur ni kan tjäna pengar till klassen.

Klassförsäljning
Klassförsäljning med Merula olivolja.

Försäljning genom dörrknackning

Detta brukar ge ett bra resultat då många grannar och boende i ert område säkert är glada att få bidra till klasskassan eller lagkassan. När de även får höra att det är en prisbelönt olivolja ni säljer och som dessutom håller absolut världsklass i kvalitet kommer försäljningen gå lätt och ni får snabbt ihop extra pengar till er kommande klassresa eller det äventyr som ni sparar pengar till.

Klassförsäljning till släkt och vänner

Ett ytterligare alternativ är att sälja till släktingar och bekanta. De uppskattar säkert både olivoljan och initiativet till att ni själva tjänar ihop pengar till klassresan eller träningslägret.

Försäljning på arbetsplatser

Ett alternativ är att låta era föräldrar eller någon bekant ta med säljfoldern och lägga den på arbetsplatsen, så kan arbetskamraterna själva läsa om produkterna och skriva upp sig på beställningslistan om de vill köpa.

På matcher

När ditt lag eller din idrottsförening spelar matcher är det ett utmärkt tillfälle att sälja olivoljor. När allt kommer omkring kan klassförsäljning göras på många olika sätt, hitta gärna på egna försäljningsidéer, det är bara fantasin som sätter gränser!

Facebook eller Instagram

Du eller dina föräldrar kan posta ett inlägg på Facebook eller Instagram om att du säljer prisbelönt olivolja för att tjäna ihop pengar till lagkassan, klassresan eller föreningen.

Tips på klassresor

När klassförsäljningen är klar är det kanske dags att planera vart ni ska åka. Letar ni efter tips på klassresor så kan ni titta på vår sida tips på klassresor.