Tjäna pengar till studenten

Håller ni på att planera er student, kanske behöver ni tjäna ihop extra pengar för att kunna göra alla roliga aktiviteter som ni vill. Då kan Olivprinsen hjälpa er! Vi erbjuder försäljning av en prisbelönt mycket exklusiv olivolja som bla vunnit GOLD awards i 2022 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Olivoljan är mycket omtyckt och något som alla har användning för i sitt hem eller att ha med sig som en fin ”gå bort present”.

Klassen tjänade pengar till studenten
Tjäna pengar till studenten

Starta en försäljning

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Sälj med beställningslistor

Till att börja med kontaktar ni oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mailar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Vi mailar er en faktura, ni behåller er vinst och vi avslutar er försäljning.

Alt 2. Ni har med er olivoljan direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi olivoljan och säljmaterial till vald leveransadress och din klass kan starta försäljningen. Ni får samtidigt en faktura som ni betalar inom 40 dagar.

Vårt säljmaterial

Bra säljmaterial gör försäljningen lätt och rolig. Vi har tagit fram en fin broschyr som ni har med er när ni säljer. Dessutom har vi bra material som ni kan dela i era sociala medier för att på ett enkelt och smidigt sätt marknadsföra att ni säljer olivolja.

Tjäna mycket pengar till studenten!

Sälja till studenten
Sälj Merula olivolja till studenten

Läs gärna mer om olivoljan under produktinfo. Ni säljer olivoljan för 179 kr/flaska och tjänar 60 kr per flaska till klassen.

Räkneexempel

Om ni är 30 personer i klassen och alla säljer 12 st flaskor var tjänar klassen 21 600:-

Hur säljer ni olivoljan?

Här kan ni få många tips på hur ni kan sälja olivoljan och lyckas med er klassförsäljning till studenten.