Tjäna pengar till studenten

Håller ni på att planera er student, kanske behöver ni tjäna ihop extra pengar för att kunna göra alla roliga aktiviteter som ni vill. Olivprinsen kan hjälpa er att tjäna pengar till studenten! Vi erbjuder försäljning av en prisbelönt mycket exklusiv olivolja som bla vunnit GOLD awards i 2023 års NYIOOC (New York International Olive Oil Competition). Olivoljan är för det första mycket omtyckt och något som alla har användning för i sitt hem. Det är även en perfekt present att ha med sig när man ska gå bort.

Beställ information eller starta en försäljning >>

Klassen tjänade pengar till studenten
Tjäna pengar till studenten

Starta en försäljning och tjäna pengar till studenten

Ni kan sälja vår olivolja på två olika sätt. Om ni säljer med direktförsäljning har ni med er den då ni säljer. Då kan ni direkt ge den till era kunder och försäljningen blir väldigt enkel och smidig. Ni kan även sälja med beställningslistor. Då visar ni upp vår fina säljbroschyr och tar upp beställningar från era kunder.

Läs mer om hur en försäljning fungerar >>

Tjäna mycket pengar till studenten!

Tjäna pengar till studenten
Sälj Merula olivolja till studenten

Ni säljer olivoljan för 199 kr/flaska och tjänar 65 kr per flaska till klassen. Säljer ni fler än 300 flaskor tjänar ni hela 70 kr per flaska, från första sålda flaskan. Olivoljan som heter Merula kommer i en snyggt designad flaska på 500 ml. Ni kan läsa mer om Olivoljan under produktinfo.

Så mycket tjänar klassen

Ni är en klass på 30 personer och alla säljer 12 st flaskor var. tjänar klassen 25 200:-


Beställ information eller starta en försäljning >>


Hur säljer ni olivoljan?

Det finna många olika sätt att sälja på till studenten. För att underlätta för er har vi samlat olika förslag på hur ni kan göra er klassförsäljning.

Tips klassförsäljning >>

Vår vision: Hjälpa gymnasieklasser att tjäna pengar till studenten

Fira studenten

När man går ut gymnasiet och tar studenten brukar det vara studentflak som gäller och ibland kanske en utlandsresa. Att dessutom få avsluta en 12–13 år lång skolgång på ett roligt och festligt sätt är utan tvekan något alla studenter längtar efter och drömmer om. Det är däremot dyrt med både resor, studentskivor och studentflak. Så på grund av detta och för att tjäna ihop pengar brukar många klasser göra en försäljning. Genom att till exempel sälja en eller flera produkter kan klassen på ett enkelt sätt få en bra förtjänst.

Sälj olivolja med Olivprinsen

Som vi tidigare sagt så hjälper Olivprinsen gymnasieklasser att tjäna pengar till studenten. Genom att samarbete med oss får ni förutom att sälja en prisbelönt och mycket omtyckt olivolja dessutom göra det till ett bra pris. Avslutningsvis, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur ni på ett riskfritt sätt kan tjäna ihop bra med pengar till ert studentfirande.